Κάθε Χρόνο ραντεβού στη ΔΕΘ

 Διεθνής 'Εκθεση Θεσσαλονίκης
 Ένας θεσμός που έγινε αγάπη και κάθε χρόνο φέρνει σημαντικά οφέλη για την εταιρεία μας


Επιτυχία μας ο ευχαριστημένος πελάτης!
Μία ακόμα συμμετοχή μας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε ανελλιπώς στο ιστορικό και πολιτιστικό θεσμό της συμπρωτεύουσας το οποίο παντρεύει την παράδοση με τις νέες τεχνολογίες και το επιχειρείν. Για την ΜΑΛΤΕΖΟΣ η συμμετοχή στην διοργάνωση σημαίνει μεγάλη ευκαιρία επικοινωνίας με το αγοραστικό κοινό και τους παλιούς μας πελάτες. Στην έκθεση χαιρόμαστε να σας ξαναβλέπουμε να ακούμε τα σχόλια σας που πάντα μας βελτιώνουν!


Δύναμή μας το δίκτυό μας! 
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συνεργάτες της Βορείου Ελλάδας επισκέπτονται το περίπτερό μας. Στελέχη πωλήσεων και μάρκετινγκ υποδέχονται τους συνεργάτες και μαζί αναπτύσσουν ιδέες για νέες ευκαιρίες, συνεργασίες και στρατηγικές. Τα τελευταία χρόνια μας επισκέπτονται και συνεργάτες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε πολύ!


Αύξηση πωλήσεων!
Η παρουσία μας στην έκθεση αύξησε σημαντικά τα αποτελέσματα πωλήσεων του μήνα Σεπτεμβρίου και κυμάνθηκε αυξητικά κατά 10% σε σχέση με πέρυσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 95% των πωλήσεων αφορούσε τους Ανοξείδωτους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες MALTEZOS Inox classic. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο
για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει κάθε χρόνο!